Önéletrajz

harsanyi-miklos

Harsányi Miklós

2020. 09. 01. – től a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi EgyetemMarketing mesterképzési szak levelező hallgatója vagyok. 🏦 (okleveles közgazdász leszek marketing szakon 🙂 )
bme harsányi miklós

2022. 06. 01 – től a Cafénál Head of PPC pozícióban irányítom és fogom össze az operatív munkát. Nemcsak egymásból, de a kampányainkból is a lehető legjobbat igyekszünk kihozni.

2017 óta a Café Communications (Café Reklám Zrt.) – Reklámügynökségnél dolgozom http://www.cafecommunications.hu/

  • Szeretek innovatív médiaeszközökkel dolgozni. Az online marketing számomra egy lehetőség a folyamatos fejlődésre, az emberi viselkedés megismerésére. Hiszek a kommunikáció kapcsolatépítő erejében.
  • Sok mérnök van a családomban, így hosszú időn át nagy volt a nyomás a vállamon, hogy én is azzá váljak. Emellett mindig is a marketinggel akartam foglalkozni, éveken keresztül vettem részt kisebb vállalkozások és csoportok marketinges tevékenységében, emellett szöveget írtam, videóztam, kiadványokat és képeket szerkesztettem. Most, hogy Senior PPC Manager lettem, egyszerre látok rá a mérnöki, és kreatív munkákra is.
  • Mérnöki pontosság és stratégiai tervezés kell ahhoz, hogy befektetésarányosan megtérüljön a médiaköltés minden tervezett felületen, legyen szó eDM-től kezdve Google Ads-en át, a Facebook-ig, (gondolva a Google Marketing platformra, TikTokra, és sok más egyéb PPC alapú csatornára), ugyanakkor a szakmámban van egy igen erős, úgymond művészi vonal is, amely magát a kreatívok teljesítményét és benyomásait vizsgálja. Valamint izgalmas weboldalak teljesítményét mérni és optimalizálni is. Az elemzésekben, és a megvalósításban nagy segítség a csapatmunka, az ügyfelekkel való partneri szoros együttműködés. Emellett fontosnak tartom a médiatervezőkkel, accountokkal és influencerekkel történő szakmai konzultációkat, a fórumokat, az előadásokat és a konferenciákat.

Főképp ezeket a fiókokat menedzselem egy szuper csapattal! 🙂

01_W

2022.04 Szakmai siker

Hála a szoros és agilis partneri működési rendszernek, sikerült kihoznunk egymásból a legjobbat. Kemény munkával és szép eredményekkel zártuk a 2021-es évet. Eredményeinkre más is felfigyelt, így megkaptuk a Mastercard-tól Az év marketingkommunikációs kampánya díjat, így bekerültünk a 2022-es áprilisi Forbes magazinba a szuper csapatunkkal.

harsányi miklós forbes

Az OTP Bank marketing és kommunikációs projektcsapata – Forbes 2022 április

2017 Oktató vagyok a – Mathias Corvinus Collegium – Fiatal Tehetség Programjában
http://fit.mcc.hu/szervezet/harsanyi-miklos.html

  • Hatodikos diákoknak tanítok Digitális Médiát szombati napokon Budapesten, Szolnokon, Veszprémben, Pécsen, Kecskeméten és Miskolcon, és más helyeken.
  • A képzés folyamán a diákok saját kreatív tartalmat készítenek, termékeket értékesítenek online, vagyis kipróbálhatják magukat marketing szöveg írásában, saját YouTube/TikTok videó készítésében, emellett átfogó képet kapnak az online média működéséről és hatásairól, mindezt az izgalmas és interaktív cselekedve tanulás módszer keretein belül.
  • Nem kis mellékhatása a tanításomnak, hogy én is rengeteget tanulok Tőlük, mind a médiafogyasztási szokásaikról, mind pedig a média iránti rendkívül kreatív alkotói hozzájárulásukról.

mcc_harsanyi_01 copy2

Végzettségek

2016 Budapesti Corvinus Egyetem Mesterdiploma Kommunikáció- és médiatudomány (Okleveles kommunikáció-és médiaszakértő)
2016 Nottingham Trent University Communication Studies (Erasmus+)
2016 Minősített Google AdWords szakértő – Google minősítési vizsgák (Online Google Partners vizsgák)
2016 Independent Media Education Center (IMEC)

  • Marketingkommunikáció a gyakorlatban (2016)
  • PR (Public relations) kommunikáció a gyakorlatban (2015)

2009 Top School DTP (desktop publishing) Kiadványszerkesztői tanfolyam • Adobe programcsomag • kiadványszerkesztés

Programismeret – eszközök, amikkel dolgoztam már
Adobe Premiere Pro CC • Adobe InDesign CCAdobe Photoshop CC • Microsoft Office Excel • Microsoft Word • PowerPoint • LinkedIn AdsDoubleClick (Campaign Manager 360, Display & Video 360, Search Ads 360) • Google Ads • Google AnalyticsGoogle Tag ManagerFacebook Business ManagerFL StudioGoogle optimizeFirebaseDataStudioMicrosoft Power BI

Publikációk – © Harsányi Miklós

Az a gondolatom támadt, hogy miért ne lehetne leírni a kommunikációt a fizika nyelvén?
Határozatlansági kommunikációelméletem

A személyiség fogalma szociális dimenziókon keresztül
Színharmónia alkalmazása
Tér – a tervezés egyik legfontosabb alapeleme

Van hogy nagyon elkap az alkotásvágy, és ilyenkor készítek ilyet is:
https://sokaduma.com/

Fotós weboldalam

Van egy főképp nyári, hétvégi hobbim, ami már több, mint tíz éve tart. Száz alkalmat meghaladva – esküvőket fotózom.
Fotós honlapom – 6 dolog amit rólam mindenképpen tudni kell!

 

Személyes adatok

Kedvenc helyeim. 🙂 Mondhatni az évek alatt befutottam a szokásos közelező köröket.

helyek_01

Goffman impresszió keltésnek hívja a társas viselkedés egyik vezérelvét, hogy a személyiség a másik emberben önmagáról kellemes impressziót szeretne kelteni, egy szó, mint száz, egy idealizált képet, s eme folyamat a rendszerszemléletű koncepcióban a viselkedés értelmezésének csak az egyik vetülete.

2018-ban házasodtam meg, és

2019-ben született meg Bence kisfiam,

2021-ben született meg Emma kislányom. 🙂 Szeretek olvasni.

 

Önéletrajz

Épp az önéletrajzom olvastad, ha többet szeretnél tudni rólam, kattints ide! Amennyiben üzenni szeretnél, azt két lépéssel megteheted itt! 🙂