PPC, SEO és analitika konferencia

Akinek kalapács van a kezében, Ő mindenhol csak szögeket fog látni. Vajon lehet-e egzakt választ adni arra, hogy mi a leghatékonyabb módszer arra, hogy vásárlásra ösztönözzünk valakit az interneten?

Bármilyen módszerben is hiszünk, bármilyen szerszám is van a kezünkben, ez a konferencia mindent visz, mert (folytatva a metafora hasonlatot) megmutatta, hogy milyen lehetőségek vannak a műhelyben és milyen eszközök a szerszámosládában.

A Digital Cube konferencián pontos képet kaptam arról, hogy milyen szempontok kellenek ahhoz, hogy kihozzuk a digitális értékesítésből a maximumot.

Digital Cube Conf 2019

Előadó Témakör
dr. Teker Orsolya Adatvédelem
Szabó László Auditálás
Szoboszlai Adrienn Stratégiák
Sólyom Balázs Adatvezérlés
Erőss Csaba Attribúció
Klausz Melinda Mérés
Sallai Dani Featured snippet
Nagy Gábor SEO forgalom
Papp Gábor konkurens SEO

Az online marketinget egy háromlábú székként képzelem el. Maga a szék anyaga a tartalom, melynek egyik lába a Fizetett hirdetés (PPC), másik a Keresőoptimalizálás (SEO), és a harmadik a Mérés (Analitika). Bármelyik láb hiányzik, a szék felborul, ha hiányzik a tartalom, akkor pedig nincs min ülni. #ígéremnemíroktöbbmetaforát

digital cube program

A konferencia másnapján Geiger Tamás a TagManageres képzésen vehettem részt, itt tanultam a legtöbbet, végigvettünk egy teljes cookie consent setupot, majd elmerültünk az enhanced ecommerce és a hotjar mérés beállításokban, azóta meglesem a Console-ban a dataLayer inspectorban a lefutásokat. 🙂 #szupervolt

digital cube conf

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s